Nieuws

16 maart 2016 Jaga van Dorpzicht 

Op 24 november 2016 is onze nieuwe huisgenote – Jaga – geboren bij de kennel Van Dorpzicht. Bijna 8 weken later – 14 januari 2017 –  mochten we haar naar huis nemen… Ze woont nu pas twee maanden bij ons en is niet meer uit ons leven weg te denken…

 

Met dank aan Ruben Kraai die deze mooie foto van Jaga heeft gemaakt. Meer foto’s (sommige ook gemaakt door Ruben) zullen binnenkort in Album van Jaga te bewonderen zijn.

Oma Flow (inmiddels 11 jaar) is bezig met de opvoeding:)

  

 

17 juni 2016 –  Onze Bor is overleden…:(

Tot ons groot verdriet hebben we dinsdagavond, 17 mei 2016, afscheid moeten nemen van Bor, onze GVR.

Hij is 11 jaar 2 maanden en 10 dagen oud geworden.

17 juni 2016 – Aklip wordt in juni opnieuw vader! 

Voor meer informatie kijk op: Mila

11 juni 2013 – Aklip papa van een elftal!!!

Op 6 juni jl. is Aiki moeder geworden van 11 prachtige puppies (6 teefjes en 5 reutjes). Het is weer heerlijk druk bij Angel of Wassenaer. Van harte gefeliciteerd!

5 mei 2013 –

AIKI van Angel of Wassenaer is drachtig!!! Aklip wordt voor de 4de keer papa, maar voor het eerst zullen zijn nakomelingen in Nederland te bewonderen zijn! Hieronder een voorproefje van een fantastische site van Maj, zie: Aiki

Eerder dit jaar zijn in Frankrijk prachtige puppy’s geboren uit combinatie Aklip en Emine, zie:  Emine.

Binnenkort een nieuw pagina met nakomelingen van Aklip.

8 november 2012 –

Het is afgelopen tijd heel veel gebeurd bij Zew Wilka. Heel veel goede, maar helaas ook verdrietige dingen. 

FLOW – moest helaas twee weken geleden gesteriliseerd worden vanwege een zware baarmoederontsteking. Ze zal dus ons niet meer met een nestje prachtige ODH’s kunnen verblijden. Maar we zijn gelukkig dat ze nog leeft en snel geneest.

Geen moeder, maar…. OMA!!!

Na een geslaagde dekking van eind augustus heeft Chakana (uit de kennel Vom Schwarzen Panther op 28 oktober jl. leven geschonken aan de eerste nakomelingen van AKLIP. De moeder en zes prachtige kleintjes maken het goed. De schitterende babyfoto’s alsook meer foto’s van de “love story” van Aklip en Chakana zijn te vinden op de site van Vom Schwarzen Panther

 

(Hier: Aklip en Chakana aan het spelen – een prachtig stel! en een van de kleine mannen Metallic Wizzard)

We willen Karin Adamczyk van Vom Schwarzen Panther van harte bedanken voor alle prachtige foto’s die we van haar hebben ontvangen (te vinden in onze Fotoalbum onder ” Aklip en Chakana” en die ze op haar site heeft geplaatst!!!

****EN….

Ook bij de kennel Von der Wolfskaule worden eind november “kleinpuppies” van Flow verwacht. AKLIP mocht eind september de mooie KIM ontmoeten.  Kim is drachtig en we wachten met spanning af op de kleintjes: Von der Wolfskaule

 

 

28 mei 2012 –

Helaas was de afgelopen week niet alleen positief bij Zew Wilka. Flow bleek namelijk schijndrachtig te zijn en moet nu ook nog antibiotica slikken. De vraag is of ze nog een keertje een nestje kan krijgen?… De potentiele baasjes van B-nest zijn door ons al vorige week maandag geinformeerd.  We bedanken iedereen voor hele warme reacties.

Aklip heeft daarentegen een fantastische beoordeling op de show van DHCN gekregen – uitmuntend!. Dit betekent dat hij als dekreu aangekeurd kan worden! 

19 mei 2012 –

Flow: de werpkist staat al in de kamer en Flowtje heeft haar plekje goedgekeurd 🙂 Het aftellen is begonnen… vanaf vandaag kan Flow opnieuw moeder worden….

Bor: laat geduldig al dat “drachtige” gedoe van Flow over zich heen komen… als zijn balletje maar gegooid wordt, is de wereld prima.  

Boris (Atram): siert opnieuw onze Homepage. Ook in onze Fotoalbum zijn er nieuwe foto’s van onze A-tje geplaatst. We zijn afgelopen woensdag bij hem, zijn maatje Sara en zijn bazin op bezoek geweest. Henriette van harte bedankt! Wat een leuke hond is Boris geworden! En wat een fijne huis heeft hij bij jullie gevonden. 

Zoë (Aneri): helaas is ons bezoekje deze week in Zeeland (door een “familiebuikgriep”) niet mogelijk geweest. We hopen onze derde A-monster 🙂 snel te kunnen bewonderen.

6 mei 2012

Flow: wordt steeds dikker… De spanning van het geen echo maken is nu echt begonnen. Is ze drachtig of alleen schijnzwanger? Het zal spannend blijven totdat we leven in haar buik kunnen voelen…

Aklip: van Maj Opdam (DHCN, en de kennel Angel of Wassenaer) hebben we heel veel mooie foto’s van Aklips aankeuring ontvangen. Hartelijk dank!!!!

Voor meer foto’s zie: Fotoalbum en DHCN

24 april 2012 –

Bor en Flow hebben een fantastisch weekend op Texel gehad. Zie foto’s in: Fotoalbum

Flow – we hebben besloten om geen echo te laten maken. We zullen nog een week of twee moeten wachten voordat we weten of Flow drachtig is. Op pagina B-Nest zijn er een paar nieuwe foto’s geplaatst van de ontmoeting tussen Tango en Flow.

Zoë (Aneri) – we hebben nieuwe foto’s van onze grote meid gekregen, zie: Fotoalbum

Aklip is afgelopen zondag door DHCN als dekreu positief beoordeeld (foto’s van de aankeuring zullen snel volgen). We zijn nog maar een show verwijderd van het moment dat zijn baasjes en wij hem een echte dekreu mogen noemen 🙂 Wellicht kan dat al na 20 mei  - Voorjaarsbokaal 2012 

23 maart 2012

a) Flow is vandaag gedekt door Tango! Vanaf nu kunnen we 63 dagen gaan tellen…

 Mooie Tango…

b) Boris (Atram) siert onze homepage. We hebben een paar nieuwe foto’s van deze kanjer gekregen! (in fotoalbum)

12 maart 2012 – Flow is eindelijk loops geworden. Ze zal volgende week door Tango gedekt worden. 

6 februari 2012 – we hebben de certificaten van Aklip van de Raad van Beheer ontvangen – hij is HD-A en ED-vrij! Net zijn moeder. Nu kunnen we echt stappen gaan ondernemen om Aklip als dekreu aan te keuren!

19 januari 2012 – afgelopen zondag zijn we weer op bezoek geweest bij “onze” Aklip, wat een heerlijke hond! Zondag mocht hij met ons mee, want maandag moesten we naar onze DA in Putten voor de foto’s van zijn heupen en ellebogen. Na een paar seconden herkenningsritueel was het weer als vanouds. Alle drie pasten nog steeds in een mandje, al was het voor moedertje Flow erg krap!

Volgens onze DA heeft Aklip super gewrichten, maar ja, we moeten wachten op een “echte” beoordeling van Raad van Beheer. Als alles goed is dan kan hij misschien echt een dekreu worden!

En … Flow heeft in december haar diploma “Speuren voor gevorderden” gehaald. We zijn heel trots op onze speurneus!

28 november 2011 – op bezoek bij Aklip, zie: Fotoalbum

26 september 2011 – we zijn er weer!

Ten eerste: we hebben besloten om Flowtje nogmaals moeder te laten worden. Als alles goed gaat dan wordt zij gedekt bij haar volgende loopsheid (rond februari 2012). Tango mag nog een keertje “gelukkige vader” zijn.

Ten tweede: onze website is iets aangepast; we hebben nieuwe foto’s van Zoë  (Aneri) en Aklip, zie: Fotoalbum  

En tot slot: Aklip is verliefd op Hendrick, hun avonturen kunt u volgen op: Vennekotte blog

    

23 mei 2011 – wat gaat de tijd snel! Gisteren heeft Aklip zijn eerste show gelopen. Hij is derde in zijn categorie geworden! We zijn heel blij met dit resultaat en willen nog DHCN bedanken voor dit prachtig evenement! 

Vorige week heeft Aklip ook zijn diploma Basis 1 gehaald. Ook bij het examen van HSVA is hij 3de geworden!

En nog een bericht over Aklip: in de loop van juni zal Aklip bij zijn nieuwe baasjes in Laren (bij Lochem) gaan wonen. Als dekreu (mocht hij helemaal geschikt blijken) blijft hij echter verbonden aan Zew Wilka.

Zoë (Aneri) heeft ook haar eerste “Waterdagen” als reddingshond achter de rug. Meer informatie daarover binnenkort.

Flow – heeft haar diploma “Speuren beginners” gehaald. Volgend jaar gaan we verder speuren!!!

3 maart 2011 – ook Zoë (Aneri) is een mooie, grote meid geworden. We hebben nieuwe foto’s ontvangen. Zie Fotoalbum

28 februari 2011 – A-tjes zijn inmiddels 8 maanden oud! Afgelopen woensdag waren we te gast bij de familie De Groot van Boris (Atram). Wat is hij groot en mooi geworden (zie hieronder)! Hij siert nu onze Homepage en Fotoalbum

18 december 2010 – Aklip heeft zijn eerste diploma – Puppy-cursus! We mogen beginnen met Basis1.

Uit Zeeland hebben we een paar nieuwe foto’s van Zoë gekregen, zie onder en kijk in het Fotoalbum

 Mooie wolvin uit Zeeland!!!

16 december 2010 – nieuwe foto’s Aklip in Fotoalbum

1 november 2010 – vorige week zijn wij op bezoek geweest bij de familie Buhler en Zoë in Zeeland. Zoë doet het hartstikke goed. Ze is een prachtige, maar ook pittige dame aan het worden. Als de jongste uit het nest had Aklip in Zeeland niets te vertellen… :) 

Nieuwe foto’s van Aklip en Zoë in Fotoalbum

22 oktober 2010 – de A-pups zijn al bijna 4 maanden oud en hebben hun plekje in de nieuwe huizen gevonden. Het is erg leuk om te horen dat ze leuk en aanhankelijk zijn. Nieuwe foto’s van Boris (Atram), Zoë  (Aneri) en Aklip in Fotoalbum

12 september 2010 – vorige week zaterdag hebben we afscheid genomen van Aneri Zoë. Ons draakje gaat Zeeland onveilig maken :). En – in het bijzonder – het leven van familie Buhler verstoren:)). Zoë gaat beginnen met een reddingshonden training. We wensen familie Buhler heel veel geluk met haar en hopen haar ontwikkeling te kunnen volgen. Zoë heeft haar eigen internesite.

               

Gelukkig hebben we nog de bloemen!

30 augustus 2010 – gisteren hebben we afscheid genomen van Atram Boris :( 

Hij heeft een fantastisch nieuw huis gevonden en woont nu in Breda. We wensen familie De Groot heel veel leuke jaren met Boris!

 Laatste slaapje bij het “oude” baasje… :)

27 augustus 2010 – de pups zijn voor de tweede keer ingeënt. Ze worden nu echte monsters! Niets is veilig in huis. Tijd om ze naar hun nieuwe eigenaren te sturen :); zie nieuwe foto’s A-nest pups

22 augustus 2010 – het gaat zo snel! De pups zijn al 8 weken en over zeven dagen gaat Atram als eerste ons huis verlaten! Nu nog even genieten, dus: zie nieuwe foto’s A-nest pups en Fotoalbum.

Aneri’s beide oren staan sinds gisteren omhoog!

Vorige week hebben de pups kennisgemaakt met varkens, katten, kippen etc. We zijn op de kinderboerderij geweest!

14 augustus 2010 – dag 50: gisteren zijn de pups voor het eerst ver van huis geweest – ze vonden het geweldig; zie nieuwe foto’s A-nest pups en Fotoalbum.

8 augustus 2010 – dag 44: eindelijk nieuwe portretjes van onze A-tjes, zie: A-nest pups  en natuurlijk een paar nieuwe foto’s bij Fotoalbum.

7 augustus 2010 – dag 43: wat gaat de tijd toch snel! De pups zijn inmiddels 6 weken oud en hebben hun eerste autorit, eerste inenting en het chippen achter de rug, zie Fotoalbum. Het gaat nog steeds uitstekend met ze. Onze DA heeft ze onderzocht en helemaal goed bevonden. Morgen zullen we nieuwe portretten plaatsen.

25 juli 2010 – dag 30: onze pups zijn een maand oud. Dit feit werd vandaag extra feestelijk gevierd met een prachtige taart – met dank aan familie Buhler!

nieuwe foto’s  A-nest pups en Fotoalbum;